Ισπανία

Απίστευτη καταγγελία Κανιθάρες κατά της διοίκησης της Βαλένθια

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας κατηγόρησε την διοίκηση πως ακύρωσε την χρηματοδότηση προγράμματος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου λόγω της κριτικής που ασκεί.

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε ο Σαντιάγκο Κανιθάρες. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ κατηγόρησε την διοίκηση της Βαλένθια πως ακύρωσε την χρηματοδότηση προγράμματος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου λόγω της κριτικής που της έχει ασκήσει.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό (Cadena SER), ο 49χρονος άλλοτε τερματοφύλακας των «νυχτερίδων», που πέρσι έχασε τον πεντάχρονο γιο του από καρκίνο, δήλωσε πως ο πρόεδρος Ανίλ Μέρθι «… ακύρωσε το πρόγραμμα που είχαμε συμφωνήσει με την Βαλένθια επειδή έκανα κριτική στον Πίτερ Λιμ (σ.σ. ιδιοκτήτης Βαλένθια)».

Πρόσθεσε, δε, πως συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον βοηθήσει στο συγκεκριμένο σχέδιο διακόπτοντας κάθε σχέση με την Βαλένθια, όπου αγωνίστηκε από το 1998 μέχρι το 2008.

Ο Κανιθάρες έχει ασκήσει καρά καιρούς σκληρή κριτική στην διοίκηση της Βαλένθια με τελευταία αφορμή την απόφαση να απολυθεί ο προπονητής Μαρθελίνο και να αντικατασταθεί από τον Άλμπερτ Θελάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x