Πορτογαλία

Απίστευτο deal Ναντ-Πόρτο για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Προπονητής της Πόρτο πρέπει να θεωρείται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς οι «δράκοι» συμφώνησαν σε όλα με τη Ναντ, με τους Γάλλους να παραχωρούν τον Πορτογάλο αντί 3 εκατ. ευρώ!

Σπουδαίο deal κατάφερε να πετύχει η Ναντ στην υπόθεση που έχει τραβήξει αρκετά τις τελευταίες μέρες και αφορά τη συμφωνία με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που πριν από ένα μήνα υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναντ, εξέφρασε προ ημερών την επιθυμία του να φύγει και να πάει στην Πόρτο, προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Εσπίριτο Σάντο.

Ο γαλλικός σύλλογος παρ’ όλα αυτά, πατώντας πάνω στο συμβόλαιο με τον προπονητή, δεν τον άφησε ελεύθερο και τελικά της βγήκε σε καλό. Συγκεκριμένα, οι «δράκοι» θα καταβάλλουν στη Ναντ το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να εξασφαλίσει την ελευθέρας της και παράλληλα θα της παραχωρήσουν και δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού.

Αυτοί θα είναι ο Νιγηριανός, Τσιντόζι Αβουαζίμ και ο Βέλγος, Τζόρις Καγέμπε, που θα μετακομίσουν στη Γαλλία, με την επιθυμία του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να γίνεται πραγματικότητα και να αναλαμβάνει την αγαπημένη του Πόρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x