Αγγλία

Απίστευτο: Ο Κέπα αρνήθηκε να γίνει αλλαγή και ο Σάρι έφυγε από τον πάγκο! (video)

Μυθικές καταστάσεις στον τελικό του Λιγκ Καπ, καθώς ο Κέπα αρνήθηκε να γίνει αλλαγή αντί του Καμπαγέρο και ο έξαλλος Μαουρίτσιο Σάρι έφυγε από τον πάγκο για τα αποδυτήρια και ξαναγύρισε!

Τρομερές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στα τελευταία λεπτά της παράτασης του τελικού του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, με τον Μαουρίτσιο Σάρι παραλίγο να τα βροντήξει και να φύγει από τον πάγκο του.

Συγκεκριμένα, ο γκολκίπερ της Τσέλσι, Κέπα, αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού δεχόμενος δύο φορές τη βοήθεια του ιατρικού τιμ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης, με τον Ιταλό τεχνικό να αποφασίζει να τον αντικαταστήσει εν όψει και της διαδικασίας των πέναλτι.

Ωστόσο, τη στιγμή της αλλαγής, ο Ισπανός γκολκίπερ φώναζε προς τον πάγκο του ότι είναι «εντάξει» και μπορεί να συνεχίσει, αρνούμενος να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Η σύγχυση δε, ήταν τόσο μεγάλη, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να μιλήσει με τον Σάρι ώστε να καταλάβει αν θα μπει ο Καμπαγέρο στον αγώνα ή όχι.

Τελικά, η αλλαγή δεν έγινε ποτέ, αλλά ο Σάρι ήταν τόσο έξαλλος με τον παίκτη του, που κινήθηκε να φύγει προς τα αποδυτήρια, γυρίζοντας τελικά πίσω.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x