Γενικά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πληρώνει 9 εκ. ευρώ στη Λοκομοτίβ Μόσχας ο Λασανά Ντιαρά!

Να… αδειάσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς για χάρη της Λοκομοτίβ Μόσχας πρέπει ο Λασανά Ντιαρά. Μετά από απόφαση του CAS, ο Γάλλος χαφ θα πληρώσει 9 εκ. ευρώ στους Ρώσους! Διαβάστε τον λόγο...

Πολύ βαθιά το χέρι στους… τραπεζικούς του λογαριασμούς για χάρη της Λοκομοτίβ Μόσχας, καλείται να βάλει ο Λασανά Ντιαρά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το CAS δικαίωσε τον ρωσικό σύλλογο και τιμώρησε τον Γάλλο χαφ με το… εξωφρενικό πρόστιμο των 9 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Ντιαρά είχε «μετακομίσει» στη Λοκομοτίβ από την Ανζί το καλοκαίρι του 2013 αλλά ένα χρόνο αργότερα είχε θερμό επεισόδιο με τον τότε προπονητή, Λεονίντ Κουτσούκ. Η ομάδα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή για το πειθαρχικό του παράπτωμα, κάτι που δεν του άρεσε με τον Γάλλο να επιδεικνύει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να αρνείται να αγωνιστεί στα ματς, ενώ δεν έδινε και το παρόν στις προπονήσεις.

Όλο αυτό, φυσικά, έκανε τους ανθρώπους της Λοκομοτίβ να κινηθούν νομικά εναντίον του Λασανά Ντιάρα και μετά τη συμπεριφορά του, είχαν κάθε δικαίωμα να τον διώξουν από την ομάδα. Ωστόσο, οι νομικές διαμάχες των δύο πλευρών δεν κατέστησαν δυνατόν να λυθεί το συμβόλαιό του και ο Γάλλος μέσος, κατάφερε να πάρει όλα τα χρήματα που του αναλογούσαν για μια… χαμένη χρονιά.

Εν τέλει, το ανώτατο ευρωπαϊκό δικαστήριο, το CAS, δικαίωσε τη Λοκομοτίβ Μόσχας και επέβαλλε στον ποδοσφαιριστή το απίστευτο χρηματικό πρόστιμο των 9 εκ. ευρώ. Ποσό που θα βγάλει από την τσέπη του ή μάλλον από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς ο ίδιος ο Λασανά Ντιαρά.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x