Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Θα πάει με… καΐκι στη Σέριφο ο ΑΠΣ Κύθνου για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα!

Δεν γίνονται αυτά! Ενώ η ΕΠΣ Κυκλάδων ανέβαλε -λόγω δρομολογίων και καιρού- την αναμέτρηση του ΑΟ Σερίφου με τον ΑΠΣ Κύθνου, ο τελευταίος θα ταξιδέψει με… καΐκι, τελικά, για να γίνει κανονικά το ματς!

Μ' αεροπλάνα και… καΐκια!

Δεν υπάρχει η είδηση, που μας έρχεται από το πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ευρώπης: Το κυκλαδίτικο!

Γιατί, αν δεν θεωρείται «το πιο δύσκολο» ένα πρωτάθλημα, όπου μια ομάδα του αναγκάζεται, ουσιαστικά, να ταξιδέψει με… καΐκι και πιθανότατα με φουρτούνα, για να παίξει ποδόσφαιρο, τότε τι είναι δύσκολο, διάολε;

Αυτό ακριβώς, όμως, θα κάνει την Κυριακή ο ΑΠΣ Κύθνου!

Εξηγούμεθα…

Ο αγώνας ανάμεσα σε ΑΟ Σερίφου και ΑΠΣ Κύθνου, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (12/11), στις 15:00, αναβλήθηκε, κατόπιν απόφασης της ΕΠΣ Κυκλάδων, μετά από συνεννόηση και με τα δύο σωματεία, καθώς το πλοίο Άρτεμις, που θα εκτελούσε το δρομολόγιο, αποσύρθηκε -λόγω συντήρησης και… χειμώνα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά χθες (10/11) το ''sportcyclades.gr'' «οι άνθρωποι του ΑΠΣ Κύθνου είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με σκάφος στο γειτονικό νησί της Σερίφου, αλλά η πρόγνωση του καιρού τους έκανε να αλλάξουν σχέδια.

Μετά, λοιπόν, το τελευταίο δελτίο πρόγνωσης καιρού, που λέει ανέμους μέχρι και 6 μποφόρ, οι διοικούντες του ΑΠΣ Κύθνου δεν θέλησαν να ρισκάρουν και ενημέρωσαν την ΕΠΣΚ, που, με τη σειρά της, αναμένεται να αναβάλει τον αγώνα (σ.σ. όπως και έκανε, τελικά).

Παρόλο που, μετά από πιέσεις, η γραμμή βγήκε και πάλι σε δημοπρασία, προκειμένου να αναλάβει κάποιο πλοίο την αντικατάσταση του Άρτεμις, μέχρι σήμερα και μετά από τρεις μέρες, που έχει ανοίξει ο διαγωνισμός, δεν έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον, καθιστώντας αβέβαιο το μέλλον, αναφορικά με τη διεξαγωγή αγώνων στον 2ο όμιλο
».

Ωραία ως εδώ;

Μόνο που στον ΑΠΣ Κύθνου άλλαξαν γνώμη!

Κατόπιν πιέσεων που δέχθηκαν, οι άνθρωποι του σωματείου των Δυτικών Κυκλάδων το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν, τελικά, να ρισκάρουν, ταξιδεύοντας το πρωί με καΐκι στη Σέριφο!

Η αποστολή, πάντως, που έχει δώσει ραντεβού στο λιμάνι σε μερικές ώρες(!), θα αναχωρήσει για Σέριφο μόνο εφόσον ο καπετάνιος δώσει το «ΟΚ», αφού πρώτα δει τον καιρό…

Α!

Σε 1,5 μήνα μπαίνουμε στο 2018…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x