Γαλλία

Απίστευτο: Χτύπησε αστυνομικό και συνελήφθη ο Σερζ Οριέ της Παρί Σεν Ζερμέν

Σε ένα ακόμα ατόπημα (αυτή τη φορά πολύ πιο σοβαρό) υπέπεσε ο Σερζ Οριέ, ο οποίος προσέβαλε και χτύπησε αστυνομικό έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στη σύλληψη του Σερζ Οριέ προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα οι Αρχές της Γαλλίας, έπειτα από λεκτική και σωματική επίθεση του 23χρονου αμυντικού της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον αστυνομικού, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Παρίσι!

«Τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε "ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω; Ο δικηγόρος μου θα σε διαλύσει;". Στη συνέχεια τον χτύπησε στο στήθος», ανέφεραν πηγές της αστυνομίας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων «AFP».

Η Παρί ενημερώθηκε για το συμβάν, επιβεβαίωσε το γεγονός χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο, με δημοσιογράφο να αναφέρει πως μετά από αυτό το περιστατικό ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Σερζ Οριέ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από το τμήμα όπου κρατούταν για «εσκεμμένη βία εναντίον προσώπου της δημόσιας αρχής», είχε υποπέσει τον Φλεβάρη σε ένα ακόμα ατόπημα, εξυβρίζοντας τον Λοράν Μπλαν παραμονές του αγώνα με την Τσέλσι για το Champions League.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x