Stoiximan Super League

Απίθανο του Μουνιέ στη Λάρισα, μέσα ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Αντονί Μουνιέ στη Λάρισα για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Κουλιμπαλί, Οικονόμου. Μέσα ο Δώνης.

Χωρίς τον Αντονί Μουνιέ συνεχίστηκε για ακόμα μία μέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς κόντρα στην ΑΕΛ και η συμμετοχή του στη Λάρισα θεωρείται πλέον απίθανη.

Ο Γάλλος συνέχισε τη θεραπεία του λόγω της κάκωσης που έχει υποστεί στη γάμπα του αριστερού του ποδιού και έτσι οι ελπίδες να ενισχύσει την προσπάθεια των «πρασίνων» έχουν εξανεμιστεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουλιμπαλί και Οικονόμου, αναμένεται αύριο να μπουν στο κανονική προπόνηση, αλλά θεωρούνται αμφίβολοι με δεδομένο ότι έχουν χάσει αρκετό έδαφος.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρξε και ένα ευχάριστο, καθώς ο Χρήστος Δώνης συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα και είναι στην ευχέρεια του Γιώργου Δώνη αν θα τον υπολογίσει για το ματς της Κυριακής.

Εξάλλου, ενσωματώθηκαν όλοι οι διεθνείς και ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα, με τον Κουρμπέλη να κάνει αποφόρτιση λόγω των δύο 90λέπτων με την Εθνική.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην επιθετική τακτική.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 18.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x