Stoiximan Super League

Απλά δεν χάνει η Λαμία του Τεννέ!

Ούτε ο ΠΑΣ… έβαλε κάτω τη Λαμία! Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στους «Ζωσιμάδες», αλλά η ομαδάρα του Τεννέ αποδείχθηκε ξανά πολύ σκληρή για να πεθάνει και με το 1-1 παρέμεινε για 7ο σερί ματς αήττητη!

«Θηρίο» ΚΑΙ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ!

Παρότι βρέθηκαν -σε ακόμη ένα ματς- πίσω στο σκορ στους «Ζωσιμάδες» (64'), οι «κυανόλευκοι» της Φθιώτιδας αποδείχθηκαν ξανά επτάψυχοι και με τον Τσούκαλο να ισοφαρίζει στο 77', αλλά και τον Μελίσσα να… κατεβάζει ρολά στο τελευταίο τέταρτο, πήραν το 1-1!

Αήττητοι για 7ο συνεχόμενο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα οι νεοφώτιστοι, έχουν να χάσουν από τις 15 Οκτωβρίου!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ματς, μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έμεινε στο 1-1 για τέταρτη σερί φορά (έχει να πετύχει… τρίποντο από τις αρχές Νοέμβρη) και βλέπει το «τρένο» της πεντάδας να απομακρύνεται, ενώ την άλλη αγωνιστική, θυμίζουμε, έχει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για… κλείσιμο στο 2017. Η Λαμία, στον αντίποδα, φιλοξενεί την ΑΕΛ.

Το ματς


«Ψάχνοντας» την πρώτη του νίκη από τις 28 Οκτωβρίου, ο ΠΑΣ γνώριζε πολύ καλά πως έπρεπε να πετύχει το «τρίποντο» απέναντι στη Λαμία, προκειμένου να μην αρχίσει να βλέπει με… κιάλια την πεντάδα. Μπήκε, λοιπόν, δυνατά στο παιχνίδι, απέναντί του, ωστόσο, είχε… ομάδα Τεννέ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν άριστοι αμυντικά, σοβαροί, πειθαρχημένοι, έπεφταν με δύναμη στις φάσεις και δεν επέτρεπαν στους Ηπειρώτες να απειλήσουν.

Αντίθετα, εκείνοι ήταν που «επισκέφτηκαν» πρώτοι την εστία του Βελλίδη, με τον Βασιλαντωνόπουλο να δοκιμάζει δύο φορές το πόδι του, δίχως τύχη, στο 13' και στο 14', ενώ η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε στο… τσακ, και ενώ ο Βουό είχε «οπλίσει», γύρισμα από αριστερά, στο 15'. Τρεις «επισκέψεις», δηλαδή, σε διάστημα τριών λεπτών!

inner
Από το 20ό λεπτό και μετά, ωστόσο, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» άρχισε και αυτός να έχει -ακίνδυνες- τελικές, για να έρθει η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 29', λοιπόν, από τον άψογο συνδυασμό του Κόντε με τον Γιάκο, η μπάλα στρώθηκε στον τελευταίο, που σούταρε, με τον Μελίσσα να πραγματοποιεί την πρώτη του, μεγάλη απόκρουση στο ματς. Αυτή, ουσιαστικά, ήταν και η τελευταία, αξιόλογη στιγμή του πρώτου 45λέπτου, αφού το νέο σουτ από τον Βασιλαντωνόπουλο, στο 39', δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του ΠΑΣ.

inner
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν άλλη ιστορία. Οι γηπεδούχοι βγήκαν… διαολεμένοι από τα αποδυτήρια και πίεσαν ασφυκτικά για το γκολ. Και παρότι άργησε, ήρθε… Στο 64', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναδάλες, ο Μαυροπάνος έπιασε μία τρομερή κεφαλιά και «νίκησε» τον Μελίσσα, ανοίγοντας το σκορ! Τρία λεπτά αργότερα, δε, ο «κεραυνός» του Χαλκιαδάκη, από 40 μέτρα, πέρασε ελάχιστα άουτ, με τη Λαμία να προσπαθεί να συνέλθει. Όπως και έγινε…

inner
Σταδιακά, οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, έκλεισαν εκ νέου τους διαδρόμους και… πλήρωσαν, τελικά, τους Ηπειρώτες με το ίδιο νόμισμα. Στο 77', σε φάση-καρμπόν με το πρώτο γκολ, ο Πίτι εκτέλεσε το φάουλ, ο Τσούκαλος (που είχε μπει στο παιχνίδι στο 69') σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και ισοφάρισε με καταπληκτική κεφαλιά!

Τον τίτλο του MVP, πάντως, τον κέρδισε άλλος… Ο Μελίσσας πρόσθεσε δύο τεράστιες αποκρούσεις στην εξαιρετική, συνολικά, παρουσία του (και) στα Γιάννενα, λέγοντας «όχι» στο 90' και στο 92', στο πλασέ του Μαυροπάνου και στο ανάποδο «ψαλίδι» του Γιάκου, αντίστοιχα, και η Λαμία πήρε το 1-1, παραμένοντας αήττητη για 7ο σερί ματς, δείχνοντας πως, τελικά, μάλλον εύκολα θα είναι και του χρόνου στα «σαλόνια».

Οι συνθέσεις των ομάδων


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72' Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61' Χαλκιαδάκης).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελλίσας, Μπουλούλης (75' Φράγκος), Παπαργυρίου (57' Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69' Τσούκαλος).

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x