Σκωτία

Από 3-0, 3-5 και… 5-5 στη Σκωτία!

Κάτι από... πόλο θύμισε στο φινάλε του το σκωτσέζικο πρωτάθλημα με το ασύλληπτο παιχνίδι ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν και Ρέιντζερς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στο Χιμπέρνιαν-Ρέιντζερς για τη τελευταία αγωνιστική του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, το οποίο έληξε ισόπαλο με... 5-5!

Πολύ πριν συμπληρωθούν 25' αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγούνταν ήδη με 3 γκολ (Καμπερί στο 10', Άλαν στο 19' και ΜακΛάρεν στο 22'), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι «διαμαρτυρόμενοι»... τρελάθηκαν και έκαναν μία επική ανατροπή.

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις το γεγονός πως η Ρέιντζερς ως το 68' είχε φέρει «τούμπα» την κατάσταση, προηγούμενη... 3-5, με σκόρερ κατά σειρά τους Ταβερνιέ (26'), Ρόσιτερ (27'), Μπρούνο Άλβες (40'), Χολτ (55') και Γουίντας (68')!

Κι όμως... Είχε κι άλλο «ζουμί» η αναμέτρηση! Διότι στο 70' ο ΜακΛάρεν μείωσε για τη Χιμπέρνιαν, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 93' ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το απίθανο 5-5!

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Ρέιντζερς (στον πάγκο της οποίας από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Στίβεν Τζέραρντ) τερμάτισε στη τρίτη θέση με 70 βαθμούς, αφού η Αμπερτίν πήρε διπλό μέσα στο «σπίτι» της αδιάφορης και πρωταθλήτριας Σέλτικ (1-0) και βρέθηκε στο +3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x