Stoiximan Super League

Από αύριο και με 15 ευρώ τα εισιτήρια για το ΑΕΛ-Ολυμπιακός

Το ωράριο κατά τη διάρκεια των εορτών της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΛ, με τη γενική είσοδο να είναι στα 15 ευρώ.

Τις ώρες, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτήριων από αύριο μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα, για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε σήμερα γνωστά μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 5/5/2019 και ώρα 19:00:

Μεγάλη Πέμπτη 25/4: από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Μεγάλη Παρασκευή 26/4 : από τις 12 το μεσημέρι (μόλις ανοίξει η αγορά) έως τις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Τρίτη του Πάσχα 30/4: από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Τιμές:

Ανατολική Κερκίδα
Θύρες 3,4,5,6,7,8,9 και 10: 15€ (γενική είσοδος)

Δυτική Κερκίδα
Θύρες 16-17 και 19-20: 30€ (γενική είσοδος)

Θύρα 18 VVIP: Κανονικό 60€.

Όλα τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν δωρεάν υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από γονέα ή συγγενή που έχει εισιτήριο ημέρας ή διαρκείας.

Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας, καθώς και μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Νομού.

*Τα εισιτήρια είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικά.

**Για την έκδοση τους απαιτείται υποχρεωτικά η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και να γνωρίζει ο κάτοχος τον ΑΜΚΑ του.
***Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x