Stoiximan Super League

Από δέκα ευρώ τα εισιτήρια στο Απόλλων-Παναθηναϊκός

Στη διάθεση του κόσμου θα βρίσκονται από την Παρασκευή τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό.

Στη διάθεση του κόσμου θα βρίσκονται από την Παρασκευή τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, οι τιμές (ξεκινάνε από δέκα ευρώ) των εισιτηρίων αφορούν τους φίλους της Ελαφράς Ταξιαρχίας, αφού έχει απαγορευτεί η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τα εισιτήρια:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, κατόπιν απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με την οποία απαγορεύεται τόσο η μεμονωμένη όσο και η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Παναθηναϊκό, (Δευτέρα, 01/01/2019 και ώρα 19:00) για την 26η αγωνιστική ημέρα, του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»:

Κατόπιν της σχετικής απόφασης, οι Θύρες 6-7 (φιλοξενούμενων) θα παραμείνουν κλειστές.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται την Παρασκευή 29 Μαρτίου, από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Ριζούπολη.

Τη Δευτέρα η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 15:00 από από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν έξω από την Θύρα 1 και Θύρα 3 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρα Ε (VVIP) τιμή εισιτηρίου 30,00€
Θύρα Ε (VIP) τιμή εισιτηρίου 20,00€, παιδικό (10-15 ετών) 7€
Θύρα 1 τιμή εισιτηρίου 10,00€, παιδικό (10-15 ετών) 5€

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x