Copa America

Από ουσία... μηδέν

Το Περού είχε την υπεροχή, ευκαιρίες και δύο τέρματα που σωστά δεν μέτρησαν, αλλά δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Βενεζουέλας στο ματς που έκλεισε την 1η αγωνιστική στον α’ όμιλο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το παιχνίδι της Βενεζουέλας με το Περού. Οι Περουβιανοί ήταν καλύτεροι, είχαν πολλές φάσεις για να σκοράρουν, δύο τέρματα που σωστά δεν μέτρησαν, ενώ οι Βενεζουελάνοι είχαν την καλύτερη τους ευκαιρία με τον Ροντόν που σταμάτησε σε τετ-α-τετ με τον Γκαλέσε στο 22’ με τον Ροντόν.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βραζιλία – Βολιβία 3-0
(50’ πεν., 53’ Κοουτίνιο, 85’ Έβερτον)
Βενεζουέλα – Περού 0-0

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
Βραζιλία 3
Περού 1
Βενεζουέλα 1
Βολιβία 0

Επόμενη αγωνιστική:
Βραζιλία- Βενεζουέλα
Περού – Βολιβία

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένα τέρμα που δεν μέτρησε αφού πριν το γκολ του Γκονζάλες στο 7’, υποδείχθηκε ο Γκερέρο σε θέση οφσάιντ. Ο Φαρφάν στο 16’ πάσαρε έξοχα στον Κουέβα που έκανε όμως κακό σουτ άουτ. Στο 22’ μεγάλη ευκαιρία για την Βενεζουέλα με τον Ροντόν να πλασάρει από κοντά, αλλά ο Γκαλέσε στάθηκε ψύχραιμος και απέκρουσε με το πόδι. Στο 27’ απευθείας εκτέλεση του Σαβαρίνο απομάκρυνε ο Γκαλέσε. Σε εκτέλεση του Αντβίνκουλα ο Φαρίνεζ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 64’ δεν μέτρησε γκολ του Φαρφάν μιας και ο Γιοτούν που έβγαλε τη σέντρα για να πιάσει την κεφαλιά ήταν σε αντικανονική θέση. O Μορένο στο 68’ σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Γκαλέσε μπλόκαρε την μπάλα. Οι Βενεζουελάνοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ντελ Πίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 76’ ο Έντισον Φλόρες έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρίνεζ για να μείνει έτσι το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x