Κύπρος

Από τα πιο στημένα πρωταθλήματα του κόσμου η Κύπρος σύμφωνα με τους ποδοσφαιριστές

Θλιβερά είναι τα αποτελέσμα που προκύπτουν για το κυπριακό ποδόσφαιρο, καθώς σύμφωνα με τη διεθνή ομοσπονδία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro), το πρωτάθλημα της χώρας είναι από τα πιο διεφθαρμένα

Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα που αφορούν το κυπριακό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο, σύμφωνα με την έρευνα της διεθνούς ομοσπονδίας επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIF Pro), καθώς το πρωτάθλημα της χώρας θεωρείται από τα πιο στημένα παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, η Κύπρος βρίσκεται στην 5η θέση με τους περισσότερους στημένους αγώνες και βρίσκεται πίσω μόνο από τη Γεωργία, το Κονγκό, το Καζακστάν και τη Ζιμπάμπουε, με ποσοστό 18,6%.

Παράλληλα, σε ερώτηση αν οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πότε ένα ματς είναι στημένο, το ποσοστό στην Κύπρο φτάνει 40,5%, γεγονός που την... εκτοξεύει στη 2η θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από το Κονγκό.

Σε ό,τι αφορά τα δεδομένα στην Ελλάδα, η χώρα μας βρίσκεται στη 12η θέση ανά τον κόσμο με προβλήματα πληρωμών με το 55% των παικτών να αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ στις πρώτες θέσεις της λίστας βρίσκονται κατά σειρά οι Γκαμπόν, Βολιβία, Τυνησία, Καμερούν, Μαρόκο, Μάλτα, Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σερβία, Αίγυπτος, Κύπρος και Καζακστάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x