Stoiximan Super League

Από Τετάρτη πέφτουν και οι υπογραφές με Χαρίση

Ένα πολύ σημαντικό κενό «κλείνει» ο Ατρόμητος με την απόκτηση του Χάρη Χαρίση.

Μία πολύ σημαντική κίνηση θα ολοκληρώσει εντός των επόμενων ημερών ο Ατρόμητος.

Όπως σημείωσε και χθες το sportfm.gr, οι Περιστεριώτες έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Χάρη Χαρίση, εξέλιξη στην οποία έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και ο ίδιος ο παίκτης που δεν ήθελε ακόμα έναν δανεισμό από τον ΠΑΟΚ.

Η επιθυμία του Ατρόμητου και ο τρόπος που χειρίστηκε τη συγκεκριμένη υπόθεση έπαιξαν καταλυτικό ρόλο κι έτσι ο παίκτης συμφώνησε για συμβόλαιο δύο ετών, με τον ΠΑΟΚ απλά να διατηρεί ένα μικρό μέρος των δικαιωμάτων του, κυρίως σε περίπτωση μεταπώλησης.

Για να κλείσει οριστικά το deal πρέπει να πέσουν και οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να συμβεί από την Τετάρτη, ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Με αυτή την κίνηση, ικανοποιείται μία μεγάλη επιθυμία που είχε εδώ και χρόνια ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αλλά και του προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, που είχε τον 24χρονο πρώτο όνομα στη λίστα του για τη θέση του κεντρικού χαφ.

Έτσι, οι Περιστεριώτες καλύπτουν το κενό που άφησε ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, που πλέον συνεχίζει στην Άρκα.

Από εκεί και πέρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η κάλυψη στα σέντερ μπακ. Πρώτος στόχος παραμένει ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, που δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, αλλά ο ίδιος έχει ζητήσει χρόνο μήπως βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Οι Περιστεριώτες δεν πιέζουν καταστάσεις και πιστεύουν ότι στο τέλος η υπομονή τους θα ανταμειφθεί, με τον παίκτη να επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στα δυτικά προάστια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x