Ιταλία

Από τον Μπουφόν στον Ντοναρούμα... ένας «Τζιανλουίτζι» δρόμος

Ήταν από τους πρωταγωνιστές του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι το επόμενο μεγάλο όνομα στη Serie A.

Ακόμα δεν έχει κλείσει τα 17 του χρόνια και έχει πάρει την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα της Μίλαν σπίτι του. Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα που χθες τέθηκε αντιμέτωπος με το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα, τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Ντοναρούμα ήταν παίκτης – κλειδί για την νίκη της Μίλαν επί της Γιουβέντους καθώς με μία εκπληκτική απόκρουση στο τελευταίο λεπτό κράτησε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του, ανεβάζοντας τους Μιλανέζους στην δεύτερη θέση.

Στο τέλος του παιχνιδιού όμως ο Μπουφον αποδεικνύοντας το πόσο μεγάλος παίκτης είναι πήγε ιπποτικά και συνεχάρη τον νεαρό Ντοναρούμα για την εξαιρετική του εμφάνιση. Άλλωστε ο νεαρός Ιταλός ακολουθεί με σταθερά βήματα τη πορεία του μεγάλου Μπουφόν.

Το στοργικό φιλί το οποίο έδωσε ο «Τζίτζι» στον μελλοντικό «Τζίτζι» (Ντοναρούμα) είναι ο λόγος που θα έπρεπε να παρακολουθούμε το άθλημα που ονομάζεται ποδόσφαιρο.

inner


Επιμέλεια:Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x