Γενικά

Αποβολές, γκολάρες και… λουκέτο της Μπόκα στο «σπίτι» της Ρίβερ! (video)

Το superclasico στην Αργεντινή είχε –αναμενόμενα- τα πάντα! Η κυρίαρχος Μπόκα Τζούνιορς έφυγε με το διπλό από το «Μονουμεντάλ», 2-1 την Ρίβερ Πλέιτ, διευρύνοντας το απόλυτό της στο πρωτάθλημα.

Στα… χέρια της Μπόκα Τζούνιορς κατέληξε το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής! Η ομάδα του Σκελότο επικράτησε 2-1 μέσα στο «σπίτι» της Ρίβερ Πλέιτ και συνέχισε την επέλασή της στο πρωτάθλημα (8x8), την ώρα που η αιώνια αντίπαλος έμεινε στους 12 και πολύ μακριά από την κορυφή.

Όπως ήταν… αναμενόμενο, το superclasico είχε τα πάντα. Και ξεκίνησε… παραδοσιακά με αποβολή! Στο 38’ ο Φερνάντες αντίκρισε κόκκινη κάρτα για «καρατιά» κι άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα. Σα να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Καρδόνα, γράφτηκε το 0-1 στο «Μονουμεντάλ».

Ο μέχρι τότε σκόρερ της Μπόκα αποβλήθηκε εξίσου στο 61’ και λίγο αργότερα ο αρχηγός των «εκατομμυριούχων», Πόνσιο, έπιασε φοβερό σουτ από μακριά, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες κράτησε... ελάχιστα, αφού στο 73’ ο Νάντες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους -με ωραίο πλασέ στην κίνηση- και ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, προκαλώντας... σιγή στο γήπεδο!

Οι αποβολές και τα γκολ του μεγάλου ντέρμπι


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x