Champions League

ΑΠΟΕΛ και Δώνης έτοιμοι για Champions League (video)

Με ένα «εκρηκτικό» πρώτο δεκάλεπτο, ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη επικράτησε 2-0 της Σλάβια Πράγας στο ΓΣΠ και πήρε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και πάθος!

Αυτό απέδειξε ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη κόντρα στη Σλάβια Πράγας για τα play-off του Champions League, καθώς χάρη στο «εκρηκτικό» πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, στο οποίο οι Κύπριοι πέτυχαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, επικράτησε 2-0 των Τσέχων μέσα στο ΓΣΠ.

Μόλις στο 2’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Καμάργκο «χώθηκε» στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων και χρησιμοποιώντας το μηρό του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο, η… φούρια των γηπεδούχων δεν σταμάτησε εκεί και κυρίως η έμπνευση του Στάθη Αλωνεύτη. Στο 10’, ο Κύπριος εξτρέμ έγινε τελικός αποδέκτης μιας υποδειγματικής αντεπίθεσης των γηπεδούχων και έκανε το απρόβλεπτο, αφού… έσκαψε την μπάλα και την έστειλε συστημένη στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 2-0.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ήθελαν πολύ φυσιολογικά να προστατεύσουν το υπέρ τους σκορ και κυρίως να μην δεχθούν κάποιο τέρμα, που αυτομάτως θα άλλαζε τα δεδομένα της αναμέτρησης κι αν δεν ήταν σε εκπληκτικό βράδυ ο Βάτερμαν δύσκολα θα τα κατάφερναν.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε «όχι» σε αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Τσέχοι και ο ΑΠΟΕΛ οφείλει εν πολλοίς το μηδέν σε αυτόν.


0-1 Igor de Camargo GOAL HD - APOEL (Cyp) 1-0... από billiemccarroll


2-0 Efstathios Aloneftis GOAL HD - APOEL (Cyp... από billiemccarroll

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x