Ισπανία

Αποφάσισε να μην παίξει το παιχνίδι με την Τζιρόνα στο Μαϊάμι η Μπαρτσελόνα

Με επίσημη ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην παιχτεί το παιχνίδι με την Τζιρόνα στο Μαϊάμι.

Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Τζιρόνα, είχαν συμφωνήσει αρχικά με τη La Liga να μεταφέρουν το μεταξύ του παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τα τέλη του Ιανουαρίου, από το «Μοντίλιβι» της Καταλονίας στο Μαϊάμι των ΗΠΑ!

Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα έκαναν γνωστό πως δεν είναι πλέον πρόθυμοι να αγωνιστούν στο Μαϊάμι, αφού δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα άπαντες για τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστούν τα έσοδα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Η Μπαρτσελόνα ήταν και είναι πρόθυμη να μετακομίσει στο Μαϊάμι για να παίξει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και αποδέχθηκε πως τα οικονομικά οφέλη θα μοιραστούν σε όλους τους συλλόγους της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, ακολουθώντας τα ίδια κριτήρια διανομής με τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ωστόσο, θεωρούμε πως μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων, το έργο αυτό δεν μπορεί να ευημερήσει».




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x