Stoiximan Super League

Αποφασίζει η ΕΠΟ για τη πρόταση του Πανόπουλου για επαγγελματική διαιτησία

Συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων έγινε σήμερα σχετικά με την πρόταση που είχε κάνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος για επαγγελματική διαιτησία.

Σούπερ Λίγκα, ΕΠΟ, ΚΕΔ συζήτησαν σήμερα σχετικά με την πρόταση για την αναβάθμιση της διαιτησίας. Πρόκειται για την πρόταση που είχε καταθέσει πριν από περίπου ενάμιση μήνα ο ιδιοκτήτης ΠΑΕ Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος για την επαγγελματικοποίηση της διαιτησίας.

Ο κ.Πανόπουλος ήταν παρών σε αυτή, εκπροσωπώντας τη Λίγκα μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο. Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Γκιρτζίκης εκπροσώπησε την ΕΠΟ αλλά και ο Γιώργος Καραμελίδης ο οποίος είναι πρόεδρος της ΚΕΔ.

Η ΕΠΟ ενημερώθηκε για την πρόταση με κάθε λεπτομέρεια και όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση θα απαντήσει μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα τρίτη (3η) συνάντηση, στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Super League, με αντικείμενο την πρόταση των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, αναφορικά με την αναβάθμιση βασικών πτυχών του συστήματος διαιτησίας του πρωταθλήματος της Super League.

Στην εν λόγω συνάντηση η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο αυτής, κύριο Γ. Γκιρτζίκη και από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κύριο Γ. Καραμελίδη, ενώ τη Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρος αυτής κύριος Γ. Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, κύριος Χ. Πανόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύθηκε προς τους εκπροσώπους της Super League ότι, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για το αν η πρόταση που υπεβλήθη θα τύχει θετικής ή αρνητικής απάντησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x