Champions League

Αποφεύγει τις δοκιμές ο Μαρτίνς

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με την Τότεναμ.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League, με αντίπαλο την Τότεναμ που θα υποδεχθεί στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πίεσε όσους αγωνίστηκαν ως βασικοί στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Βόλο, ενώ παράλληλα δεν έκανε κάποια δοκιμή.

Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα του και δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να δοκιμάσει κάτι στην προπόνηση ενόψει ενός τόσο κρίσιμου ματς.

Στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών θα επιστρέψει ο Τσιμίκας και ο Μασούρας, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με τους νεοφώτιστους της Σούπερ Λίγκας και αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά απέναντι στη δεξιά πλευρά των Λονδρέζων.

Ο Μαρτίνς έχει εντοπίσει πως αυτό είναι το δυνατό σημείο της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Μπουχαλάκης σε αυτό το παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο 49χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει για 9 από τις θέσεις. Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας, ενώ οι Σεμέδο και Γκερέρο φαίνεται πως έχουν προβάδισμα έναντι των Σισέ και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x