Γενικά

Αποφυλακίστηκε ο Ροναλντίνιο (video)

Μετά από 32 μέρες στη φυλακή, ο Βραζιλιάνος σταρ και ο αδερφός του θα είναι πλέον σε κατ' οίκον περιορισμό.

Βγήκε από την φυλακή ο Ροναλντίνιο. Μετά από 32 μέρες κράτησης μαζί με τον αδερφό του, επειδή εισήλθαν στην Παραγουάη με πλαστά διαβατήρια, οι δύο τους αποφυλακίστηκαν, αλλά θα παραμείνουν στη χώρα και σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Οι τρεις πρώτες απόπειρες αποφυλάκισης είχαν πέσει στο κενό, αλλά αυτή τη φορά το αίτημα έγινε αποδεκτό έναντι εγγύησης 1,6 εκατ. δολαρίων.

Ο Βραζιλιάνος μάγος έμαθε την απόφαση μέσω βιντεοκλήσης με τον δικαστή και τρεις ώρες μετά αποχώρησε από τις φυλακές, με πλήθος ΜΜΕ να περιμένουν απέξω. Μάλιστα δεν παρέλειψε να υπογράψει και κάποια αυτόγραφα μέχρι να επιβιβαστεί στο περιπολικό που τον μετέφερε στη νέα του κατοικία.

Ο Ροναλντίνιο και ο αδερφός του θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας στο ξενοδοχείο Palmaroga της Ασουνσιόν, που απέχει 3,3 χιλιόμετρα από τις φυλακές. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, με συνολικά 107 δωμάτια και μέση τιμή ημερήσιας διαμονής τα 64 δολάρια. Σε περίπτωση που ο πρώην ποδοσφαιριστής ή ο αδερφός του φύγουν από το ξενοδοχείο όσο ακόμη είναι υπό περιορισμό, το ποσό της εγγύησης που έχουν ήδη καταβάλει θα κατασχεθεί από τις αρχές της Παραγουάης.

Η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστή στον Ροναλντίνιο και τον αδερφό του μέσω βιντεοκλήσης:




Η αποχώρηση του Ροναλντίνιο από την φυλακή:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x