Αγγλία

Αποκαλύφθηκε το σχέδιο του Έμερι κατά της Σίτι την 1η αγωνιστική: «Δεν άφησε να ποτίσουν το χορτάρι»

Ο κηπουρός της Σίτι αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Ουνάι Έμερι προσπάθησε να επηρεάσει το παιχνίδι της Άρσεναλ με την ομάδα του Πεπ την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Με μεγάλη… αποτυχία προσπάθησε να επηρεάσει την έκβαση του πρώτου του παιχνιδιού στον πάγκο της Άρσεναλ , ο Ουνάι Έμερι, κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, που έληξε με νίκη 2-0, της ομάδας του Πεπ.

Όπως αποκάλυψε ο κηπουρός της Σίτι, Λι Τζάκσον, σε δηλώσεις του στην «Daily Mail», ο Βάσκος προπονητής διέταξε να μην ποτίσουν το χορτάρι του «Emirates» παρόλο που στις 12 Αυγούστου ο καιρός ήταν πολύ ζεστός. Αυτή την απόφαση την κατάλαβε άμεσα ο Τζάκσον, που ειδοποίησε άμεσα τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τις συνθήκες που θα αντιμετώπιζε στον αγωνιστικό χώρο.

«Μετά από 20 χρόνια με τον ίδιο τεχνικό, εκείνοι δεν πότισαν το χορτάρι ούτε πριν από το παιχνίδι, ούτε στο ημίχρονο, κάτι πολύ ασυνήθιστο. Δυστυχώς για εκείνον δεν τον ωφέλησε σε τίποτα», είπε ο κηπουρός.

Σύμφωνα με τον Τζάκσον ο Γκουαρντιόλα δίνει τεράστια σημασία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

«Η προσοχή του Πεπ για τις λεπτομέρειες είναι πρωτοφανής, κάτι που δεν έχω βιώσει ξανά. Η πλειοψηφία των προπονητών σήμερα θέλει το χορτάρι βρεγμένο και κοντοκουρεμένο για να κυλάει πιο γρήγορα η μπάλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x