Αγγλία

Αποκαλύψεις-φωτιά για το σκάνδαλο με τις μίζες των μεταγραφών στην Αγγλία

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το σκάνδαλο στην Αγγλία με τις μίζες από τις μεταγραφές, αφού εκτός από τον Αλαρντάις, φαίνεται πως είναι μπλεγμένοι ακόμα οκτώ προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ.

Πολλά παρακλάδια, φαίνεται πως έχει η ιστορία που δημιουργεί τριγμούς στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού ο Σαμ Αλαρντάις δεν φαίνεται πως ήταν ο μοναδικός προπονητής στο Νησί που έπαιρνε μίζες για μεταγραφές.

Σύμφωνα με την Telegraph, εκτός από τον Big Sam, ακόμα οκτώ προπονητές της Πρέμιερ Λιγκ και δύο ακόμα από την Τσάμπιονσιπ, έχουν «συλληφθεί» από την κάμερα να παίρνουν μίζες για να κανονίσουν μεταγραφές.

Ο Πίνο Πιγκλιάρα, ένας Ιταλός πρώην μάνατζερ που είναι μπλεγμένος στην ιστορία, αποκάλυψε, πως υπήρχε προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ, που πάντα ρωτούσε να υπάρχει μίζα, προκειμένου να κλείσει κάποια μεταγραφή για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στο συνθηματικό με το οποίο οι προπονητές ζητούσαν την μίζα.

Ο πρώην μάνατζερ, ανέφερε πως υπήρχε η έκφραση, στην «πιάτσα» του κυκλώματος, «small coffee» (μικρός καφές), που αποτελούσε ερώτηση των προπονητών για το αν υπήρχε μίζα ή όχι σε μια επικείμενη μεταγραφή.

Μάλιστα, τονίζει ότι οι συγκεκριμένες συναλλαγές γίνονταν μέσω τραπεζικών συναλλαγών στην Ελβετία, ενώ κάνει λόγο και για προπονητή πρώτης γραμμής που πιάστηκε να είναι μπλεγμένος και απολύθηκε σιωπηρά από την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x