Ελλάδα

Αποκάλυψη Καρπετόπουλου στον ΣΠΟΡ FM: Αυτή είναι η «τρόικα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τα μέλη που θα απαρτίζουν την «τρόικα» που θα ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη μορφή εποπτείας των FIFA/UEFA αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Σε νέο καθεστώς μπαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η FIFA και η UEFA, όρισαν την τριμελή επιτροπή παρακολούθησης που θα ελέγχει την ΕΠΟ και θα έχει τη μορφή της «τρόικας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα μέλη που θα την αποτελούν, αποκάλυψε πρώτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Οι τρεις επόπτες λοιπόν του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι οι παρακάτω:

Ο Αυστριακός δικηγόρος, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο οποίος θα είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής. Ο Χούμπελ είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της αυστριακής ομοσπονδίας και μέλος του νομικού συμβουλίου της UEFA.

Μαζί του θα είναι ο Ιβάν Βέλα, εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας της Μάλτας και υπερπαρατηρητής της UEFA, καθώς και ο Ισπανός, Εντουάρδο Ντερβίρσι, μέλος της FIFA και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ισπανικής ομοσπονδίας.

Η επιτήρηση θα έχει διάρκεια 12 μηνών, με τους ανθρώπους της επιτροπής να αποτελούν επί της ουσίας τα μάτια και τα αυτιά της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, που θα είναι πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x