Γερμανία

Αποκάλυψη: Κλείνει στη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος!

Κάτοικος Γερμανίας θα παραμείνει όπως φαίνεται ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Στουτγκάρδη, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Πάει Στουτγκάρδη ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Κάτοικος Γερμανίας, αλλάζοντας πόλη, θα παραμείνει ο Έλληνας αμυντικός. Ως γνωστόν, ο στόπερ της Άρσεναλ έπαιξε δανεικός στη Νυρεμβέργη στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, προλαβαίνοντας να κάνει 12 συμμετοχές. Αλλά και να πανηγυρίσει την παραμονή της ομάδας του στην Zweiteliga μέσω των μπαράζ με την Ίνγκολσταντ.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, πέρασε σήμερα το πρωί από ιατρικά στη Στουτγκάρδη και αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα, που φέτος τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Zweiteliga, εξασφαλίζοντας άνοδο στην Bundesliga.

Μένει να ξεκαθαριστεί το καθεστώς της μετακίνησης του νεαρού άσου, αλλά αν δεν υπάρξει έκπληξη, ο Μαυροπάνος θα πάει στην Στουτγκάρδη ως δανεικός από την Άρσεναλ, που έχει τα δικαιώματά του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να «τρέχει» από το 2018.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x