Ελλάδα

Αποκάλυψη: Σκέψεις για τοποθέτηση υπερπροέδρου και Διοικούσας Επιτροπής από FIFA-UEFA

Η έκθεση Χούμπελ αναμένεται επιβαρυντική για την ΕΠΟ. Πιθανή η τοποθέτηση υπερπροέδρου και ΔΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Στην Ελλάδα ο Θ. Θεοδωρίδης.

FIFA και UEFA φέρνουν… αναδιάρθρωση και στην ΕΠΟ.

O Κυριάκος Θωμαΐδης μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πληροφορίες σχετικά με την έκθεση που συντάσσει ο Χέρμπερτ Χούμπελ σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και η οποία αναμένεται να είναι έτοιμη μετά το φινάλε της σεζόν. Δηλαδή, μέσα στον Μάιο, μετά και τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Αυστριακός (Επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης) που έχει τοποθετηθεί από FIFA και UEFA για να επιβλέπει τα δρώμενα στη χώρα μας, αναμένεται να κάνει λόγο για διάφορες ατέλειες και αβελτηρίες στην ΕΠΟ και ότι γενικότερα θα τονίσει πως δεν κυλάνε ομαλά τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κύριος Χούμπελ είναι σε συχνή επαφή με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπική του υπόθεση και επί τη ευκαιρία θα δράσει με σκοπό την επιτάχυνση των εξελίξεων στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης, είναι πιθανό να τοποθετηθεί ένας ξένος υπερπρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία ώστε να υπάρξει πιο αυστηρή επιτήρηση, όπως και ο ορισμός μιας Διοικούσας Επιτροπής στα πρότυπα του 2016.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x