Γερμανία

Αποκλεισμός-σοκ για Αμβούργο και Κυριάκο!

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να παίζει βασικός, το Αμβούργο γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από την Όσναμπρικ με σκορ 3-1. Δύσκολη πρόκριση για τη Βόλφσμπουργκ, 1-0 την Άϊντραχτ Νόρντερστεντ.

Τον αποκλεισμό από την προτελευταία της 3ης κατηγορίας Όσναμπρικ, γνώρισε το Αμβούργο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ν’ αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Οι Σάβραν, Χάιντερ και Αρσλάν με γκολ στο 39’, στο 61’ και στο 71’ σφράγισαν την πρόκριση για την γηπεδούχο, ενώ ο Γουντ με πέναλτι, μείωσε σε 3-1 για το Αμβούργο, δίχως αυτό να είναι αρκετό ώστε ν’ αποφευχθεί η μεγάλη έκπληξη.
Η Λειψία ήταν σαρωτική απέναντι στην Ντόρφμερκίνγκεν αφού επικράτησε εκτός έδρας με 5-0. Δύο τέρματα σημείωσε ο Σάμπιτσερ και από ένα ο Βέρνερ, ο Πόουλσεν με πέναλτι και ο Κεϊτά. Δύσκολη πρόκριση για την Βόλφσμπουργκ που επικράτησε 1-0 εκτός έδτας της Άιντραχτ Νόρντενστεντ με γκολ του Ιγκνάσιο Καμάτσο στο 59’. Εύκολες νίκες σημείωσαν το Αννόβερο που σκόρπισε με 6-2 την Μπόννερ, όπως και η Μπόχουμ που επικράτησε 5-2 της Νότινγκεν επίσης μακριά από το γήπεδο της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής 13/8 του 1ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας:

Μόναχο 1860-Ίνγκολσταντ 1-2
Όσναμπρικ – Αμβούργο 3-1
Μπόννερ – Αννόβερο 2-6
Ντόρφμερκίνγκεν – Λειψία 0-5
Σβάινφουρτ – Σαντχάουζεν 2-1
Μορλάουτερν – Γκρόιτερ Φιρτ 0-5
Νότινγκεν – Μπόχουμ 2-5
Άιντραχτ Νόρντεστεντ – Βόλφσμπουργκ 0-1

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x