Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΟ είχε ΒΡΕΙ και τρεις δράστες στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό!

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει στο sportfm.gr ότι ο Παναθηναϊκός είχε βοηθήσει τις αρχές να εντοπίσουν και τρεις οπαδούς που είχαν εμπλακεί στα επεισόδια του περσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΒΕΡΓΗ

Μπορεί άπαντες, με πρώτο τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, να συγχαίρουν (σωστά) την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την καθοριστική συμβολή της στον εντοπισμό-ταυτοποίηση-σύλληψη του 22χρονου δράστη που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Βλάνταν Ιβιτς στο πρόσφατο παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ όμως αυτή ΔΕΝ ΗΤΑΝ η πρώτη φορά που οι «πράσινοι» έπραξαν κάτι ανάλογο.

Αποκαλύπτουμε σήμερα στο sportfm.gr ότι ΚΑΙ την περσινή σεζόν μετά το περιβόητο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (21 Νοεμβρίου 2015) που δεν διεξήχθη ποτέ, οι άνθρωποι της «πράσινης» ΠΑΕ βρήκαν τους ΤΡΕΙΣ οπαδούς οι οποίοι συμμετείχαν στη ρίψη των φωτοβολίδων ευθείας βολής (μία εκ των οποίων χτύπησε στο πόδι τον Φινμπόγκασον) και είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του αγώνα.

Έπειτα από πολυήμερες έρευνες τότε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταλήξει στην ταυτότητα των τριών δραστών. Και ενημέρωσε σχετικά τις αρχές. Δηλαδή την αστυνομία αλλά και τον τότε υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, υπήρξε η προσπάθεια των ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας να ταυτοποιήσουν, μέσω βίντεο, αυτούς που είχε εντοπίσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τούτο όμως δεν στάθηκε δυνατό, καθώς δεν φαίνονταν ξεκάθαρα τα πρόσωπά τους (το υλικό ήταν «πολύ θολό» όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά) στην κάμερα κάτι το οποίο απαγόρευσε την δυνατότητα ξεκάθαρης ταυτοποίησης, άρα και τις περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά της αστυνομίας.

Θα «κυνηγήσει» τον δράστη και για «διαφυγόντα κέρδη»

Τώρα ήταν η δεύτερη φορά που ο Παναθηναϊκός κινήθηκε το ίδιο άμεσα και αποφασιστικά για τα γεγονότα της Λεωφόρου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που έμαθαν οι άνθρωποί του ότι ο τύπος που πέταξε το κουτάκι μπύρας στον Ιβιτς δεν «φαινόταν» στο υλικό από τις κάμερες της αστυνομίας (είχαμε αποκαλύψει στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις σχετικές συνομιλίες τους με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη) ενεργοποίησαν τα δικά τους μέσα.

Ετσι από την κάμερα του Filming Staff , αυτή δηλαδή που καταγράφει τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο για λογαριασμό του προπονητικού τιμ, εντοπίστηκε ο δράστης και εν συνεχεία η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση και σύλληψή του.

Να προσθέσουμε ότι στην πράσινη ΠΑΕ, πέρα από όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο δικαιοσύνης, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω (όπως λένε με κατηγορηματικό τρόπο) και από την αρχική τους απόφαση, δηλαδή να «κυνηγήσουν τον δράστη» και με κατάθεση εις βάρος του σχετικής αγωγής για «διαφυγόντα κέρδη».

Και τούτο επειδή στον Παναθηναϊκό εκτιμούν πως μόνο μέσα από τη νόμιμη οδό –δίχως την παραμικρή «έκπτωση»- μπορεί να σταλεί το μήνυμα σε κάθε… επίδοξο «μιμητή» ώστε να μην ξαναμπεί ποτέ η ομάδα τους σε ανάλογη περιπέτεια. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει πολύ ακριβά τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τις επιτρέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x