Stoiximan Super League

Αποκλειστικό: Το εξώδικο της ΠΑΕ στους οπαδούς του Απόλλωνα! (pics)

Το sportfm.gr εξασφάλισε το εξώδικο που απέστειλε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στους οργανωμένους της οπαδούς και σας παρουσιάζει τις κατηγορίες που τους αποδίδει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Εξώδικο προς τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας απέστειλε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το sportfm.gr. Τα παραπάνω έγγραφα κοινοποιήθηκαν προς τους οπαδούς που ανήκουν στον σύνδεσμο «Basso Rango» και στην «Αναγέννηση» και τους κάνει γνωστό πως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ τους κατηγορεί για χειροδικίες εναντίον τους, δυσφήμιση του συλλόγου και τους προσδίδει πολλές ακόμη κατηγορίες, ενώ τους αναφέρει πως μπορούν να στείλουν εκπρόσωπο στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να επιστρέψει τα διαρκείας και να τους δοθούν πίσω τα χρήματα που αντιστοιχούν για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το εξώδικο προωθήθηκε και προς τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, προς την υποδιεύθυνση αθλητικής βίας στους αθλητικούς χώρους Αττικής αλλά και στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων!

Το sportfm.gr κατάφερε να εξασφαλίσει το εξώδικο της ΠΑΕ προς τους οπαδούς και σας το παρουσιάζει!

inner

inner

inner

inner

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x