Super League 2

Απόλλων Σμύρνης και Χανιά τα… χρειάστηκαν αλλά κέρδισαν

Ο Απόλλωνας Σμύρνης δυσκολεύθηκε αλλά νίκησε με 2-1 την Κέρκυρα και πέρασε ξανά δεύτερος στη βαθμολογία. «Διπλό» των Χανίων, 1-0 στη Λάρισα και τρίτη θέση μετά τη 18η αγωνιστική της Football League 1.

Επιστροφή στις νίκες έστω και με δυσκολία για τον Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με δυσκολία της ουραγού Κέρκυρας με 2-1 και ανέβηκε ξανά στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.

Οι Φαίακες έκαναν την έκπληξη και προηγήθηκαν πριν το ημίωρο, χάρη σε κεφαλιά του Παναγιωτίδη μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να απαντήσουν με το… ίδιο νόμισμα, καθώς στο 33’ ο Μαρκόφσκι μετέτρεψε σε γκολ την σέντρα του Πατράλη από τα αριστερά, με καρφωτή κεφαλιά!

Δύο λεπτά μετά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, αλλά ο Πατράλης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά στο τετ α τετ με τον Παγκράτη, χάνοντας την ισορροπία του. Ενώ ο Απόλλωνας έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, με το πλασέ του Βιτλή από θέση μέσα δεξιά να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι…

Τελικά, η… λύτρωση για την «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθε από έναν ασυνήθιστο σκόρερ, με τον Χουχούμη να σουτάρει από τα 25 μέτρα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας, διαμορφώνοντας από το 62ο λεπτό το τελικό 2-1!

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, τα Χανιά νίκησαν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 και βρέθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον Καρατάσιο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 42’, για μαρκάρισμα πάνω στον Σουντουρά, που του έκλεψε την μπάλα και έφυγε επικίνδυνα στην αντεπίθεση. Ενώ ο Σουντουρά… ολοκλήρωσε την δουλειά, αφού ήταν εκείνος που πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με σουτ μετά από πάσα του Βρεττού, στο 78ο λεπτό!

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Παρασκευή 21/2
Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας 3-2
(14' Ιωαννίδης, 69' Πολέτο, 71' Μπαστιάνος - 6', 90'+3' Σαμπανίδης)

Σάββατο 22/2
Απόλλων Πόντου-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-3
(52' Χριστοδούλου – 27' Κυβελίδης, 32' Κούστας, 86' Αλμπάνης)

Κυριακή 23/2

Παναχαϊκή-Εργοτέλης 2-0
(13’ Μαυρίας, 21’ Μυτίδης)

Απόλλων Λάρισας-Χανιά 0-1
(78' Σουντούρα)

Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα 2-1
(33' Μαρκόφσκι, 62' Χουχούμης - 27' Παναγιωτίδης)

Δευτέρα 24/2
Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική
Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα
Εργοτέλης-Λεβαδειακός
Κέρκυρα-Πλατανιάς
Χανιά-Παναχαϊκή
ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Σμύρνης
Απόλλων Πόντου-Απόλλων Λάρισας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x