Stoiximan Super League

Απόλλων Σμύρνης: «Ζητήσαμε να γίνει κανονικά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη»

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα του με την ΑΕΚ κανονικά στη Ριζούπολη ζήτησε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Σήμερα έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα στην οποία ο εκπρόσωπος της Ένωσης έδωσε εγγυήσεις ότι θα γίνουν προσπάθειες να μην δώσουν το παρών στο γήπεδο οπαδοί της ομάδας.

Έτσι ο Απόλλωνας κατέληξε στο να ζητήσει να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι από την ΑΕΚ ζητούν να γίνει το ματς μια ημέρα νωρίτερα δηλαδή, Σάββατο έχοντας σκοπό να ανοίξουν οι θύρες στο ΟΑΚΑ για να γίνει εκεί φιέστα κατάκτησης του τίτλου.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα μας και την ΑΕΚ.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ μας ενημέρωσε ότι αν ο αγώνας διεξαχθεί στην Ριζούπολη, τότε η πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να μην βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι της.
Συνεπώς για εμάς δεν υπάρχει και λόγος αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και ζητήσαμε να διεξαχθεί σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα και να μην γίνει καμία απολύτως αλλαγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x