Stoiximan Super League

Απόλλωνας Σμύρνης: «Αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ η αναστάτωση που προκλήθηκε»

Ευθείες βολές κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Απόλλωνας Σμύρνης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Την ευθύνη στην ΕΠΟ για τη σημερινή αναστάτωση που προκλήθηκε για την έναρξη της Super League, έριξε ο Απόλλωνας Σμύρνης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, στη σημερινή συνεδρίαση της Super League, εξέφρασε με έντονο και αποφασιστικό τρόπο, μαζί με άλλες ΠΑΕ, τις αντιρρήσεις της για την απαράδεκτη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όσον αφορά των υποβιβασμό των ομάδων στην επόμενη κατηγορία. Μια απόφαση που προβλημάτισε έντονα σχεδόν όλες τις ομάδες ενώ για εμάς αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε ακόμα και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, στην οποία ανήκει και η ομάδα μας.

Θεωρούμε ότι η ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε ανήκει αποκλειστικά στην ΕΠΟ και στηρίξαμε με την ψήφο μας την απόφαση που εν τέλει βγήκε ομόφωνα στο Δ.Σ. της Super League, το πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά αύριο Σάββατο 25 Αυγούστου, σύμφωνα με την Προκήρυξη που υποβλήθηκε στην ΕΠΟ καθώς και την απόφαση για προσφυγή στα αρμόδια θεσμικά όργανα, για να ανατραπεί η απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x