Europa League

Απολογήθηκε ο… μπυροβόλος του Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ Λάρνακας

Συγγνώμη ζήτησε ο Αυστριακός οπαδός που πέταξε το μπουκάλι με το οποίο άνοιξε το κεφάλι του βοηθού διαιτητή, στο Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ Λάρνακας.

Δεν έχουν περάσει παρά πέντε ημέρες απ’ όταν διεξήχθη το πρώτο ματς της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ Λάρνακας, που έληξε τελικά με 2-0 υπέρ της κυπριακής ομάδας.

Ματς το οποίο, ως γνωστόν, είχε διακοπεί στο 78ο λεπτά, λόγω ενός γυάλινου μπουκαλιού μπύρας που είχε.. εκτοξευτεί από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι του βοηθού διαιτητή της αναμέτρησης!

Εν τέλει, ο Αυστριακός οπαδός εντοπίστηκε από τις κάμερες του γηπέδου, λόγω του... ροζ t-shirt που φορούσε, συνελήφθη και πλέον αναμένεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου, τόσο της χώρας του όσο και της UEFA.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κλαμπ και από το προσωπικό της ομάδας που πέταξα το μπουκάλι και χτύπησα τον διαιτητή. Ήμουν μεθυσμένος. Είναι κάτι που μετανιώνω. Ήμουν πολύ απογοητευμένος για την εμφάνιση της ομάδας και πέταξα ένα αντικείμενο ανάμεσα σε άλλα που έφυγαν προς τον διαιτητή. Νιώθω απαίσια γιατί η ομάδα θα τιμωρηθεί εξαιτίας μου. Ελπίζω να μην τιμωρηθώ για πολλά χρόνια από την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x