Γενικά

Απολογητική και συγκινημένη η Χόουπ Σόλο (video)

Η Χόουπ Σόλο μίλησε για το περιπετειώδες διάστημα που πέρασε μετά τις κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά μέλους της οικογένειάς της, αλλά και τη σύλληψή της με το σύντροφό της που οδηγούσε μεθυσμένος.

Μέχρι πρότινος απασχολούσε τον κόσμο χάρη των εξαιρετικών της επιδόσεων ως γκολκίπερ, αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση. Τους τελευταίους μήνες η Χόουπ Σόλο έχει βρεθεί στο επίκεντρο για κάποιες προσωπικές της περιπέτειες.

Αρχικά αντιμετώπισε κατηγορίες για βιαιοπραγία σε βάρος μέλους της οικογένειάς της και λίγο καιρό μετά τιμωρήθηκε επειδή ο σύζυγός της οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και εκείνη ήταν συνοδηγός. Η ίδια εμφανίστηκε απολογητική σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική τηλεόραση, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήμουν το θύμα οικιακής βίας. Ο 17χρονος ανιψιός μου, που είναι πανύψηλος και βαρύς με χτύπησε. Φοβήθηκα πολύ εκείνο το βράδυ», τόνισε.

Όσο για το περιστατικό με το σύζυγό της, είπε: «Ξεκάθαρα, δεν σκεφτόμουν. Ήταν μια κάκιστη επιλογή. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση συναισθηματικά, δεν ήμουν σε θέση να πάρω καλές αποφάσεις. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά ήταν κάτι ηλίθιο από μέρους μου. Έπρεπε να είχαμε πάρει ταξί».

Η δις χρυσή ολυμπιονίκης κατέληξε λέγοντας: «Όλοι μας, κατά τη γνώμη μου, έχουμε το θεμελιώδες δικαίωμα να θεωρούμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αυτοί οι οκτώ μήνες ήταν οι χειρότεροι της ζωής μου. Επιτέλους είμαι σε θέση να μιλήσω σε κάποιον για αυτές τις τραυματικές εμπειρίες και να εκφράσω τα συναισθήματά μου, αντί να τα κρατώ μέσα μου. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει πως είμαι άνθρωπος και πως θα κάνω λάθη. Ξέρω πως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και θέλω να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ και η καλύτερη αθλήτρια που μπορώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x