Κύπελλο Ελλάδας

Απολογούνται την Παρασκευή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον τελικό

Σε απολογία κάλεσε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ την ερχόμενη Παρασκευή (18/5) η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στο τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τις δύο ομάδες.

Σε απολογία κάλεσε τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Όπως μετέφερε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM, οι δύο ΠΑΕ κλήθηκαν να απολογηθούν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους και τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος της 12ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να απολογηθούν βάσει των παραγράφων 2 (αφορά άναμμα κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών, φωτοβολίδων), 3 (ρίψεις αντικειμένων, πυρσών και φωτοβολίδων) αλλά και 4α (αφορά την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και επεισόδια στον χώρο του γηπέδου, τα οποία ωστόσο δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας) του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο sport-fm.gr, η μεγαλύτερη τιμωρία με την οποία κινδυνεύουν οι δύο σύλλογοι αφορά την επιβολή υψηλού προστίμου, ενώ αποφεύγεται οριστικά η τιμωρία της έδρας ή αφαίρεσης βαθμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x