Ιταλία

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Σπαλέτι

Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, πάρα με την ισοπαλία με την Αταλάντα, ήταν ο Ιταλός τεχνικός.

Στην «λεύκη» ισοπαλία (0-0) με την Αταλάντα αρκέστηκε η Ίντερ, αφού δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Λίγο μετά τα τέλος του αγώνα, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μίλησε στο «Sky Sports Italia» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ στάθηκε στον πρώην αρχηγό του συλλόγου, Μάουρο Ικάρντι, καθώς και στον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

«Είμαι ευχαριστημένος αν η ομάδα μου παίζει ωραίο ποδόσφαιρο από την πλευρά μου δεν κοιτάω απλά πως θα μπορέσουμε να σκοράρουμε ένα τέρμα μόνο και μόνο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς το θέμα είναι να απολαμβάνουμε το παιχνίδι .Η Ίντερ έπαιξε πολύ καλά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου», ανέφερε αρχικά ο 60χρονος τεχνικός και στην συνέχεια για Ικάρντι:

«Ο Μάουρο θέλει ακόμα χρόνο για να επιστρέψει πλήρως πρέπει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του στην μεσαία γραμμή πως έκανε σε αυτό το παιχνίδι».

Καταλήγοντας, για τον τραυματία Μπρόζοβιτς τόνισε: « Θα πρέπει να δούμε πρώτα τι λένε οι εξετάσεις το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συμμετέχει στον επόμενο αγώνα με την Φροζινόνε».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x