Γερμανία

Απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη ο Κέλνερ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νυρεμβέργης αποτελεί από σήμερα (12/02) το μεσημέρι ο Μίχαελ Κέλνερ, πληρώνοντας το… μάρμαρο για την ήττα από το Αννόβερο!

Ήταν περίπου αναμενόμενο, έγινε και… γεγονός. Για την απόλυση του Μίχαελ Κέλνερ από τον πάγκο της Νυρεμβέργης ο λόγος, με την διοίκηση των Φράγκων να ανακοινώνει πως, μετά την αποχώρηση του αθλητικού διευθυντή, Αντρέας Μπόρνεμαν, ακολούθησε κι ο Γερμανός προπονητής.

Η Νυρεμβέργη βρίσκεται, πλέον, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, μετά και την ήττα του Σαββάτου από το Αννόβερο με 2-0, στο ντέρμπι των ουραγών.

Ήττα που… ξεχείλισε το ποτήρι ουσιαστικά για τον Κέλνερ, ο οποίος ήταν εκείνος που «ανέβασε» πέρυσι την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, αλλά και τον οδήγησε στο… ταμείο της ανεργίας!

Σε πρώτη φάση, η νεοφώτιστη ομάδα θα πορευθεί με λύση εκ τω έσω, καθώς στο επερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ θα καθίσουν στον πάγκο ως υπηρεσιακοί ο μέχρι πρότινος βοηθός του Κέλνερ Μπόρις Σόμερς και ο θρύλος του κλαμπ, Μάρεκ Μίνταλ…

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x