Stoiximan Super League

Απόλυτο, ιστορία και κορυφή κυνηγάει ο ΠΑΟΚ

Το «7 στα 7» θέλει να κάνει απόψε ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία και παραμένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Επιστροφή με ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αντιμετωπίζει τον Άρη στον «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00, ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr) και θέλει να κάνει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παράλληλα να γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ένα επιπλέον κίνητρο για τους «ασπρόμαυρους» είναι το γεγονός πως η τελευταία τους επικράτηση στην έδρα του συμπολίτη ήταν για το πρωτάθλημα της σεζόν 2004/05, όταν είχαν αποδράσει με το 3-1, και από τότε όλα τα ματς για την πρώτη κατηγορία είχαν λήξει ισόπαλα!

Στο καθαρά αγωνιστικό, η επιστροφή του Πέλκα ανακατεύει την τράπουλα για τον Λουτσέσκου, ο οποίος πλέον έχει δίλημμα σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Συγκεκριμένα, την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Ο Βέρνμπλουμ αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Κάνιας στη μεσαία γραμμή.

Τα πράγματα περιπλέκονται με τον Πέλκα, καθώς αν αγωνιστεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός τότε ο Μπίσεσβαρ θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Ζαμπά θα είναι στα δεξιά.

Αν, όμως, ο Πέλκας μείνει στον πάγκο, τότε ο Ολλανδός θα παίξει ως «δεκάρι» και ο Ελ Καντουρί (κατά πάσα πιθανότητα) θα παίξει στα πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Ουάρντα, Λημνιός και Καρέλης. Εκτός έμειναν ο Άκπομ, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά και ο τραυματίας Μαουρίσιο. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Χατσερίδης και Μαλεζάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x