Champions League

Απόψε έχει ευκαιρία να γράψει ιστορία!

Ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρήσει τις ελπίδες του για την 2η θέση στον 2ο όμιλο του Champions League θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την πανίσχυρη Μπάγερν στο Καραϊσκάκη.

Μία τεράστια πρόκληση έχει μπροστά του απόψε ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, της οποίας το ρόστερ αγγίζει το 1 δις ευρώ, και ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρήσει τις ελπίδες του για την 2η θέση στον 2ο όμιλο του Champions League (22:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr)!

Το έργο, σαφώς, για τους Πειραιώτες είναι δύσκολο, αλλά μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν έχουν καταφέρει σε αντίστοιχα μεγαθήρια να πάρουν αποτελέσματα που έχουν γράψει ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κάτι αντίστοιχο θα επιδιώξουν και σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» στο Φάληρο, με τους Βαυαρούνς να πηγαίνουν σε έναν μήνα στο Βελιγράδι μόνο για τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο.

Πολλά «παίζονται» απόψε και ο Ολυμπιακός, αν και δεν είναι φαβορί, χρειάζεται να παλέψει για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα «φτιάξει» τη θέση του στην βαθμολογική κατάταξη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με τρεις παίκτες στα χαφ, οι οποίοι αναμένεται να είναι οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης.

Στην επίθεση θα παίξουν στα πλάγια οι Ποντένσε, Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί αναμένεται να ξεκινήσουν με τους Νόιερ, Κίμχ, Παβάρ, Ερνάντες, Αλάμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάβι Μαρτίνεθ, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Κομάν και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους συμπατριώτες τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέεγκστρα. Στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Γιόγκεμ Κάμπχουις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x