Stoiximan Super League

Απορίες για τη μη έναρξη του ντέρμπι είχε ο Στραματσόνι

Απορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν ξεκίνησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, που ελπίζει να δικαιωθεί στην ένσταση το «τριφύλλι».

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν πραγματοποίησε τελικά το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και είχε απορίες σχετικά με τους λόγους που δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο τεχνικός του των «πρασίνων» που βρισκόταν στα αποδυτήρια την ώρα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο οι φωτοβολίδες, εξέφρασε την απορία του για την απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει το ντέρμπι, από τη στιγμή που όταν ο ίδιος βγήκε στο γήπεδο τα πράγματα είχαν ησυχάσει.

Μάλιστα ο «Στράμα» που απόρησε από τη μη έναρξη του ντέρμπι, ανέφερε στους ανθρώπους της ομάδας ότι «αυτά τα πράγματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, γιατί είναι άδικο να τιμωρείται η ομάδα».

Επιπλέον ο Ιταλός τεχνικός, εξέφρασε την ελπίδα του ο Παναθηναϊκός να δικαιωθεί στην ένσταση που κατέθεσε για εκ νέου ορισμό του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x