Stoiximan Super League

Αποστολάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Μας διέψευσε ο Παναθηναϊκός, λάθος του Μαρτίνς η ίδια ενδεκάδα»

Στο χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Στράτος Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την εικόνα των δύο ομάδων και την πρώτη εμφάνιση του Σένκεφελντ.

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στα πρώτα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Στράτος Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσον αφορά τους Πειραιώτες, ο παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων υπογράμμισε πως ήταν λάθος η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει τους Πειραιώτες με την ίδια ενδεκάδα με τον προηγούμενο αγώνα με την Τότεναμ στο Champions League.

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστολάκης μίλησε και για την πρώτη εικόνα του Σένκφελντ, ο οποίος ενέπνευσε σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Στράτος Αποστολάκης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα

Για το χθεσινό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Τα δεδομένα σε τέτοια ντέρμπι η ιστορία έχει δείξει πως όταν μία από τις δύο ομάδες είναι στα σχοινιά μπορεί να ανατραπεί. Με φόβιζε η εικόνα του Παναθηναϊκού και η καλή κατάσταση στην οποία ήταν ο Ολυμπιακός. Αρκετοί φίλοι με ρωτούσαν και έλεγα πως είναι δύσκολο να το καλύψει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά στον Παναθηναϊκό φρόντισαν να μας διαψεύσουν».

Για το διαφορετικό πρόσωπο του «τριφυλλιού» και την επιλογή Μαρτίνς να μην αλλάξει την ενδεκάδα των Πειραιωτών: «Και εμένα πολλές φορές μου έχει συμβεί στο παρελθόν, περιμέναμε τα ντέρμπι για να “αναστηθούμε”. Λέγαμε πως είναι ο υπεράντων αγών για να μπορέσουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Υπάρχουν δύο εξηγήσεις: η μία είναι πως ένας προπονητής μπορεί να κάνει ένα ροτέισον για να είναι πιο φρέσκια η ομάδα και το άλλο να κρατήσει τους παίκτες για να παλέψει για το πρωτάθλημα. Εγώ θα έκανα το πρώτο».

Εγώ θεωρώ πως χρειαζόταν ένα φρεσκάρισμα για να μπορέσει σε εκείνους που είναι ταλαιπωρημένοι ή με μικροπροβλήματα να παίξουν κάποιοι άλλοι, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει μέχρι πέρσι ο Παναθηναϊκός. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δεν παρουσίασε στα προηγούμενα ματς, ούτε το 50% των ενεργειών που παρουσίασαν χθες».

Για την κατάσταση στα «πράσινα» αποδυτήρια: «Χρειάζονται λίγο χρόνο τα παιδιά στον Παναθηναϊκό για να μπορέσουν να δέσουν μεταξύ τους, να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο. Γνωρίζω πολύ καλά την δουλειά που γίνεται, μέσω του γιου μου, δεν άλλαξε κάτι και αρκετοί παίκτες είναι κάτω από τον εαυτό τους».

Για τον Σένκεφελντ: «Το πρώτο δείγμα είναι θετικό. Νομίζω ότι αυτή η θέση, στον κεντρικό άξονα μεταξύ του μέσου και των κεντρικών αμυντικών είναι πολύ σημαντική. Αν υπάρχουν παίκτες που εμπνέουν σιγουριά, μπορείς να χτίσεις για να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού άλλαξε πολύ από πέρσι με φέτος. Και στο εξωτερικό, ο Φαν Ντάικ πως άλλαξε τα δεδομένα στη Λίβερπουλ. Χρειάζονται σημαντικοί παίκτες που να εμπνέουν και να κατευθύνουν. Και τα άλλα παιδιά, ο Πούγγουρας και ο Μαυρομάτης μπορούν να βοηθήσουν, αλλά χρειάζονται έναν πιο έμπειρο για να τους κατευθύνει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x