Αγγλία

«Αποστολή Ρονάλντο» από Φέργκιουσον

Με την ευθύνη να φέρει πίσω στο Μάντσεστερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιφορτιστεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που είναι επικεφαλής της προσπάθειας για την επιστροφή του Πορτογάλου στη Γιουνάιτεντ.

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, το οποίο μπορεί να βρίσκεται από το καλοκαίρι και εκτός Μαδρίτης.

Μία από τις «Σειρήνες» που θέλει να τραβήξει προς το μέρος της τον Πορτογάλο άσο είναι η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, που έχει επιστρατεύσει κάθε όπλο προκειμένου να πειστεί ο Ρονάλντο να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους».

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Σερ Άλεξ Φέργιουσον έχει επιφορτιστεί με την ευθύνη να πείσει τον Ρονάλντο να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ, αφού έχει τεθεί επικεφαλής της συγκεκριμένης «αποστολής».

Ο Φέργκιουσον διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Πορτογάλο σταρ και στις τάξεις της Γιουνάιτεντ θεωρούν ότι είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει εις πέρας το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Άλλωστε Ρονάλντο και Φέργκιουσον είχαν τετ – α – τετ στην πρεμιέρα της ταινίας για τη ζωή του πρώτου τον περασμένο μήνα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν συναντηθεί, παρόντος και του μάνατζερ του παίκτη, τον περασμένο Μάρτιο, συζητώντας το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι ο παίκτης της φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x