Γενικά

Αποσύρεται από την εθνική Νιγηρίας ο Μόουζες

Την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νιγηρίας ανακοίνωσε ο χαφ της Τσέλσι, Βίκτορ Μόουζες.

Πρόωρο τέλος στην παρουσία του στην εθνική Νιγηρίας έβαλε ο ακραίος χαφ της Τσέλσι, Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ποτέ ξανά με το εθνόσημο στο στήθος.

«Θέλω να ανακοινώσω μετά από αρκετή σκέψη την απόφασή μου να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα. Πέρασα μερικές από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου φορώντας τη φανέλα της εθνικής Νιγηρίας και έχω αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να αγωνίζεσαι εκπροσωπώντας την εθνική ομάδα της χώρας σου.

Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω προκειμένου να συγκεντρωθώ στην καριέρα μου με το σύλλογο και την οικογένειά μου. Είναι και μια ευκαιρία να βγουν μπροστά οι νέοι, ταλαντούχοι παίκτες μας. Μίλησα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό στο τηλέφωνο και τον ευχαρίστησα. Επίσης, ευχαριστώ όλους τους Νιγηριανούς. Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις και καλή τύχη στο μέλλον», έγραψε -μεταξύ άλλων- ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Μόουζες είναι μόλις 27 χρονών και έχει 37 διεθνείς συμμετοχές με 12 γκολ, ενώ ήταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x