Γενικά

Αποσύρεται από την προπονητική ο Τεν Κάτε

Τέλος στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Χενκ Τεν Κάτε.

Μετά από μια ζωή ολόκληρη στους πάγκους, ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να αποσυρθεί από την προπονητική με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Αλ Τζαζίρα.

Ο 63χρονος τεχνικός, που τη σεζόν 2008/09 εργάστηκε στον Παναθηναϊκό, διετέλεσε βοηθός σε Μπαρτσελόνα και Τσέλσι και ως πρώτος στον Άγιαξ και αρκετές ακόμη ομάδες.

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή, η Αλ Τζαζίρα ήταν ο τελευταίος μου σύλλογος. Είμαι στο ποδόσφαιρο 47 χρόνια, ήταν όμορφα. Επιστρέφω σπίτι, έλειπα στο εξωτερικό πολλά χρόνια και τώρα χρειάζομαι γαλήνη. Η μητέρα μου ζει ακόμη, είναι υγιής παρά τα 84 της χρόνια. Τους τελευταίους μήνες αναρωτιόμουν για πόσο ακόμη θα την έχω... Τέτοιες σκέψεις συνέβαλαν στην απόφαση μου να σταματήσω. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, πάντα είναι δύσκολη. Αγαπώ ακόμη το ποδόσφαιρο. Το μοναδικό παιχνίδι που είχα μέχρι τα 4 μου χρόνια ήταν μια μπάλα, μέχρι που ανακάλυψα τα κορίτσια... Μπορώ να αναπολώ μια πολύ όμορφη καριέρα, με σκαμπανεβάσματα, αλλά περισσότερες καλές στιγμές παρά κακές», τόνισε ο 63χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x