Γενικά

Αποσύρθηκε από την εθνική Γαλλίας ο Κοσιελνί

Την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας γνωστοποίησε ο Λοράν Κοσιελνί, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Ντεσάν.

Δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος ο Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Γαλλίας, ενώ παράλληλα δήλωσε πως τον απογοήτευσε ο τρόπος με τον οποίο του φέρθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Επιπλέον, ο αμυντικός της Άρσεναλ αναφέρθηκε στο πόσο του στοίχισε ψυχολογικά το γεγονός πως δεν στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με τη χώρα του, αφού ο τραυματισμός στον αχίλλειο που τον ταλαιπωρεί ακόμα, δεν του επέτρεψε να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μιλώντας για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, τόνισε: «Με κάλεσε στην ομάδα μία φορά, στα γενέθλιά μου, τον Σεπτέμβρη. Ποτέ ξανά. Πολλοί άνθρωποι με απογοήτευσαν. Όχι μόνο ο προπονητής. Ένιωσα σαν να δέχθηκα ένα γερό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Ο θρίαμβος της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μου δημιούργησε πολύ μεγαλύτερο ψυχολογικό πρόβλημα από ότι ο τραυματισμός μου», δήλωσε αρχικά στο «Canal +» και συνέχισε λέγοντας:

«Νομίζω πως έχω δώσει όλα όσα μπορούσα για την εθνική ομάδα, είμαι στα 33 μου, έχω αγωνιστεί σε δύο EURO και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γαλλία τώρα έχει μια σπουδαία γενιά ποδοσφαιριστών. Ο τραυματισμός μου δεν αλλάζει την απόφασή μου. Η Γαλλία τελείωσε για μένα. Όταν είσαι σε καλή φόρμα, έχεις πολλούς φίλους. Όταν είσαι τραυματίας μετά από λίγο καιρό ξεχνιέσαι», ήταν τα λόγια του 33χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο Κοσιελνί έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας 51 φορές από το 2011 όταν και έκανε το ντεμπούτο του, σε ένα φιλικό παιχνίδι με τις ΗΠΑ, ενώ το μοναδικό του γκολ το πέτυχε τον Ιούνιο του 2016, σε ένα φιλικό με τη Σκοτία.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x