Γερμανία

Αποσύρθηκε σε ηλικία 27 ετών πρώην διεθνής Γερμανός!

Την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 27 ετών ανακοίνωσε ο Στέφαν Ράιναρτς, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Την τριετία 2010-2013 έφθασε να θεωρείται εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσω στην Bundesliga, κλήθηκε και αγωνίστηκε τρεις φορές με την εθνική Γερμανίας και όλοι περίμεναν ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και λόγω αυτών ο Στέφαν Ράιναρτς αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

«Τα τελευταία τρία χρόνια είχα πολλούς τραυματισμούς, κάτι που με απογοήτευσε. Είμαι επτάμισι χρόνια επαγγελματίας, υπάρχει φυσική φθορά και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, σίγουρα όμως θα μείνω κοντά στο ποδόσφαιρο», ανέφερε.

Ο Ράιναρτς έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο αγωνιζόμενος στη Νυρεμβέργη (18 συμ., 3 γκολ) ως δανεικός από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, την επόμενη εξαετία φόρεσε τη φανέλα των «ασπιρίνων» (191 συμ., 12 γκολ, 12 ασίστ) και φέτος αυτή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (17 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ).

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x