Αγγλία

Αποθέωσε τη Σίτι ο Φάουλερ

Ο θρύλος των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμπι Φάουλερ, υποστήριξε πως η φετινή Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του στην αγγλική «Mirror», ο Ρόμπι Φάουλερ μίλησε για τη Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Η φετινή Μάντσεστερ Σίτι είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που έχει βγάλει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που παίζουν οι παίκτεςτου Γκουαρντιόλα, αλλά και η ποιότητα που έχουν είναι ότι καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά.

«Να και δυο στατιστικά που στηρίζουν αυτό που λέω. Η αήττητη Άρσεναλ τη σεζόν 2003-04 είχε φέρει 12 ισοπαλίες, ή μάλλον είχε «πετάξει» 24 βαθμούς. Η Γιουνάιτεντ που κέρδισε το τρεμπλ τη σεζόν 1998-99 έχει 13 ισοπαλίες στην Premier League και τρεις ήττες τερματίζοντας με 79 βαθμούς. Οι πρώτοι δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν το φετινό πρωτάθλημα με τόσους βαθμούς, ενώ οι άλλοι δύσκολα θα έμπαιναν στη τετράδα. Αν αυτές ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει τότε η φετινή Σίτι είναι η καλύτερη στην ιστορία» υποστήριξε ο θρύλος της Λίβερπουλ.

Ο Ρόμπι Φάουλερ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σίτι για τρεις χρονιές (από το 2003 μέχρι το 2006) πριν επιστρέψει και πάλι στους «κόκκινους».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x