Αγγλία

Αποθέωσε τον Ρονάλντο ο Οζίλ!

Ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και στάθηκε ιδιαίτερα στον επαγγελματισμό του.

Ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, χαρακτήρισε ο Μεσούτ Οζίλ τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Ο Γερμανός μέσος στάθηκε ιδιαίτερα στον επαγγελματισμό που διακατέχει τον 33χρονο επιθετικό, λέγοντας πως με αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος βοήθησε τον Μεσούτ να δουλέψει περισσότερο και να εξελίξει το παιχνίδι του.

«Πολλοί με ρωτάνε πώς είναι να δουλεύω μαζί με τον Κριστιάνο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω ξαναδεί έναν άνθρωπο σαν αυτόν. Είναι ο πρώτος που πηγαίνει για προπόνηση και ο τελευταίος που θα φύγει. Είναι τόσο επαγγελματίας που θέλει να κερδίζει ακόμη και στις προπονήσεις. Φυσικά και κοίταζα πως παίζει, παρατηρούσα ακόμα και την τεχνική που χρησιμοποιεί όταν σουτάρει.», ανέφερε o 30χρονος ποδοσφαιριστής.

Το εκπληκτικό δίδυμο Οζίλ-Ρονάλντο συνυπήρξε στην Μαδρίτη για 3 χρόνια(2010-2013) με τον Γερμανό πρώην διεθνή να στέκεται στις πολλές ασσίστ που έδωσε στον Πορτογάλο, λέγοντας: «Μου άρεσε πολύ να αγωνίζομαι μαζί του γιατί με έκανε καλύτερο παίχτη εντός του γηπέδου, αλλά είναι και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας έξω από αυτό. Είναι εύκολο να παίζεις μαζί του, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα. Ακόμη και αν του έδινα 2 πάσες εκείνος θα σκόραρε 2 γκολ και γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους παίχτες που έχω συνεργαστεί.»

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x