Σκωτία

Αποθεωτική υποδοχή Ρότζερς στην Σέλτικ (pics)

Μπορεί από την Λίβερπουλ έφυγε κακήν κακώς, η Σέλτικ όμως τον καλωσόρισε με τιμές ήρωα, μεταφέροντάς τον μάλιστα στην Σκωτία με ιδιωτικό αεροπλάνο!

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι και επίσημα από χθες ο νέος προπονητής της Σέλτικ. Χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν χθες στο Σέλτικ Παρκ όπου ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του, δηλώνοντας μάλιστα ότι ήρθε «σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου» έχοντας ήδη απορρίψει προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ.

inner

inner

Ο Ρότζερς κατέφθασε στην Γλασκώβη με ιδιωτικό τζετ των ιδιοκτητών της Σέλτικ και αφού επισφραγίστηκε η συνεργασία του με τους πρωταθλητές Σκωτίας δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Όταν έφυγα από την Λίβερπουλ χρειαζόμουν λίγο χρόνο να ξεκουραστώ, να απέχω και να επιστρέψω σε έναν εξίσου μεγάλο ποδοσφαιρικό κλαμπ. Είχα την ευκαιρία να παραμείνω στην Πρέμιερ Λιγκ ή να πάω στο εξωτερικό, όμως ο Πίτερ Λόουελ (γενικός διευθυντής) μου τηλεφώνησε, συναντηθήκαμε, μιλήσαμε και με έπεισε» και τόνισε πως το συναισθηματικό του δέσιμο με την Σέλτικ «είναι πολύ δυνατό εδώ και πολλά χρόνια».

inner

inner

Αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Σκοτ Μπράουν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 43χρονο προπονητή: «Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στους προηγούμενους συλλόγους, έχει εμπειρία από το Champions League και ελπίζουμε να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του» δήλωσε και συμπλήρωσε πως το όνομά του θα αποτελέσει πόλο έλξης για μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x