Stoiximan Super League

Αποχαιρέτησε τον Άρη και πάει Απόλλωνα ο Αναγνωστόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος αποχαιρέτησε με μήνυμά του τον Άρη, με τον 24χρονο τερματοφύλακα να οδεύει προς τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το δικό του «αντίο» στον Άρη θέλησε να πει ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Ο νεαρός πορτιέρε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Άρη μετά από τρία χρόνια, αποχαιρέτησε τους «κίτρινους» και πλέον... κατηφορίζει προς την Αθήνα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αφοσίωσης ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω όχι απλά μία ομάδα, αλλά μία οικογένεια!!! Ξέρω ότι αφήνω πίσω μου μόνο φίλους και στο τέλος αυτό είναι που μετράει στην ζωή. Ευχαριστώ την οικογένεια του ΑΡΗ τον πρόεδρο κύριο Καρυπίδη και κυρίως αυτόν τον εκπληκτικό και μοναδικό κόσμο που κάνει την διαφορά σε αυτό το σωματείο!!! Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ για όλες τις χαρές αλλα και για τις λύπες γιατί και στα δύο ήσασταν εκεί!!!», έγραψε.

View this post on Instagram

Μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσπάθειας και αφοσίωσης ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω όχι απλά μία ομάδα, αλλά μία οικογένεια!!!Ξέρω ότι αφήνω πίσω μου μόνο φίλους και στο τέλος αυτό είναι που μετράει στην ζωή. Ευχαριστώ την οικογένεια του ΑΡΗ τον πρόεδρο κύριο Καρυπίδη και κυρίως αυτόν τον εκπληκτικό και μοναδικό κόσμο που κάνει την διαφορά σε αυτό το σωματείο!!! Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστώ για όλες τις χαρές αλλα και για τις λύπες γιατί και στα δύο ήσασταν εκεί!!!????????????

A post shared by Anagnostopoulos Alex (@anaga1ex) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x